Welkommen til velværeweekend på Flatanger Turkish bath

 

Et spa som tilbyr en mulighet til å slappe av, nyte omgivelsene og forfriske kropp og sinn. Svev bort fra hverdagens krav og gjenoppdag deg selv mens du slapper av i det fredelige velværerommet, pust ut i massasjebad eller kjenn varmen jobbe med kroppen i sauna. En Friends & spa weekend pakke inkluderer fri bruk velværeavdeling slik at du selv kan konsentrere deg om å slappe av og stresse ned. På Turkish bath i Flatanger får du den ultimate opplevelsen innen avslapning og velvære for kropp og sjel. Bo i luksuriøse Flatanger Turkish bath apartment.

Innhold i pakken:
· Overnatting i vår hyggelige apartment ( 1 natt)
· Badekåpe på rommet
· Inngang i 3 timer til vår velværeavdeling (time må bestilles)
· Aromaterapi i massasjebad
· Badstu honning
· Håndklær
· Ostefat og fruktfat

Pris for 2 per. – 4170,-
Pris for 3 per. – 4700,-
Pris for 4 per. – 5410,-
Pris for 5 per. – 6170,-
Pris for 6 per. – 6800,-

 

  APARTMENT

Moderne leilighet i etasjen over Flatanger Turkish Bath. Leiligheten er 70 kvm. med kjøkken, stue, bad og tre soverom. Romslige rom, soverommene er innredet med komfortable senger. Kjøkken og bad er fullt utstyrt, terrassen har utemøbler. Raskt internett og tv. Leiligheten passer godt for familier på 4-6 personer, par eller venninnegjenger som ønsker å nyte vår velværeavdeling og ha en fin helg i Flatanger.

https://www.booking.com/Share-e9ZIys

https://www.airbnb.no/rooms/49400511?check_in=2023-01-17&check_out=2023-01-18&guests=1&adults=2&s=67&unique_share_id=e0155dac-3762-444b-9c6e-5a7a09d73637

INNGANG
INNGANG

STUA
STUA

SOVEROM

BAD
BAD

   SPA

Massasjebad – godt for kropp og sjel!!! Vårtmassasjebad har 67 dyser og sitteplass for 7 personer. Gjenoppbygg såre muskler med kraftig, stressdempende massasje eller bare strekk ut og slapp av i det behagelige vannet i dette massasjebadet med 4-trinns vannmassasje. Vannet har en temperatur på ca. 37 grader.

Dampbad har en temperatur på mellom 40 – 47 grader med en luftfuktighet på 80% – 100%. Mild og fuktig varme får virke over lengre tid og gjør spesielt godt for luftveiene. Dampbad kan lindre revmatiske smerter samtidig som det renser og gjør huden glatt og myk. Kroppens slaggstoffer  skilles ut gjennom huden.

Tropisk dusj – etter at du har avsluttet dampbad eller varmt bad anbefaler vi å avkjøle kroppen med tropisk dusj. Tropisk dusj: fire dusjhoder stå på kontinuerlig med kaldt vann som du kan avkjøle deg. Kald dusj er mentalt oppkvikkende og styrker immunforsvaret.

Sensuell regndusj er vannterapi som gjør kroppen avslappet, reduserer stress og hjelper å løse opp ømme og stive muskler. Sensuell regndusj har 3 funksjoner: foss, regn, dusjregn.

DAMPBAD

MASSASJEBAD

TROPISK DUSJ

REGNDUSJ

     AROMATERAPI

Inneholder vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter.
Kroppen blir stimulert, tilført energi, beskyttet, avslappet og gjenoppbygget gjennom en spesiell blanding av magnesium sulfat (Epsom Salt) , Solar Sea Salt , vitaminer og naturlige ekstrakter. Perfekt for en aktiv livsstil eller alle som ønsker å oppleve det neste nivået i kroppsbehandling. Du kan velge mellom flere forskjellige dufter som du ønsker i massasjebad.

Fruktfat serveres i velværerommet.
Ostefat serveres i leiligheten.

Bestilling

 • DD slash MM slash YYYY
 • Åpningstider:
  Mandag-torsdag: 17:00-24:00
  Fredag: 17:00-02:00
  Lørdag: 10:00-02:00
  Søndag: 12:00-18:00
 • Maks 10 personer
 • Opplysninger du oppgir via dette skjemaet vil kun bli brukt til å besvare din henvendelse. For mer informasjon se vår personvernerklæring.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.